Mainos
Mainos

Äiti heitti lapsensa parvekkeelta ja hyppäsi perässä

Äiti heitti kaksi lastaan alas parvekkeelta ja hyppäsi sen jälkeen itse perässä. Tragedia sattui Saksan Baden-Württenburgissa.

Kahden kuukauden ikäinen vauva kuoli välittömästi pudottuaan, ja neljävuotias poika on yhä vakavasti loukkaantuneena sairaalassa. Ruotsalainen Expressen-lehti kertoo, että sairaalan mukaan pojalla on mahdollisuudet selvitä. Äiti kuoli heti hypättyään.

- Istuin parvekkellani aamukahvilla kuten aina. Näin, kuinka nainen heitti vauvansa parvekkeelta, kertoo 71-vuotias naapuri Dieter Blindt saksalaiselle Bildt-lehdelle.

Blindt oli aluksi luullut nähneensä nuken. Hän kertoo soittaneensa vapisevin käsin hätänumeroon. Nelivuotias poika oli tajuissaan pelastushenkilökunnan saapuessa paikalle.

Perheen isä oli tapahtuma-aikaan töissä. Isä on shokissa, ja saa kriisiapua. Syyttäjän mukaan perhe oli "normaali":

Naisen motiivia ei vielä tiedetä. Asunnosta on kuitenkin löydetty turkin kielellä kirjoitettu viesti. Syyttäjän mukaan viesti voi mahdollisesti olla jäähyväiskirje.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme