Mainos
Mainos

Äiti ja isä yrittivät myydä vastasyntynyttä 280 dollarilla – isoäiti ilmiantoi parin

Köyhä pariskunta saapui synnytyslaitokselta ilman vastasyntynyttä tytärtään. Kotona odottaneelle isoäidille he kertoivat jättäneensä lapsen sairaalaan, koska heillä ei ollut varaa maksaa sairaalalaskua. Todellisuudessa he olivat laittaneet lapsensa myyntiin.

Isoäiti oli shokissa tuoreiden vanhempien saavuttua ilman lasta synnytyslaitokselta, Meksikossa Ciudad Juarezin kaupungissa. Hän ilmoitti tyttärestään ja tämän puolisosta poliisille.

21-vuotiaat vanhemmat Edgar Ivan P.M. ja Norma H.H. on nyt pidätetty. He kertoivat poliisille yrittäneensä myydä vauvan maksaakseen sairaalalaskun. Syytteet on nostettu laittomasta lapsikaupasta.

Pari oli yrittänyt myydä tyttärensä toistaiseksi tuntemattomalle naiselle 6 500 Meksikon pesolla, eli noin 280 Yhdysvaltain dollarilla. Julkisuuteen ei ole myöskään kerrottu miksi nainen halusi ostaa tytön ja tullaanko myös häntä vastaan nostamaan syytteitä.

Parilla on entuudestaan kolme lasta: yksi-, kaksi- ja kolmevuotiaat. Vielä ei ole tiedossa mitä lapsille tapahtuu. Jotkin tahot ounastelevat, että lapset jäävät isoäidin holhoukseen.

Asiasta uutisoi Daily Mirror.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme