Mainos
Mainos

Äiti ja kolme lasta loukkaantunut puukkomiehen hyökkäyksessä Ranskassa – 8-vuotias kriittisessä tilassa

Ranskassa äiti ja kolme lasta ovat loukkaantuneet puukkohyökkäyksessä. Kaikki neljä kuljetettiin sairaalaan. Äiti on loukkaantunut vakavasti ja nuorin, 8-vuotias lapsi, on yhä kriittisessä tilassa. Hyökkäys sattui Hautes Alpesin alueella.

37-vuotias mies oli hyökännyt äidin ja lasten kimppuun ranskalaisessa lomakohteessa Alpeilla. Tapauksesta kertovat muun muassa sanomalehti Le Parisien ja The Local.fr

Mies saatiin kiinni, kun hän oli pakenemassa paikalta.

Hyökkääjä oli ilmeisesti asunut läheisessä mökissä samassa lomakylässä.

Paikallisen syyttäjän mukaan miehen motiivi on yhä epäselvä, mutta useat ranskalaismediat kirjoittavat, että epäiltyä ärsytti äidin ja lasten "siveetön pukeutuminen".

Syyttäjä Raphael Ballandin mukaan väitteet siitä, että perhettä kohtaan olisi hyökätty heidän pukeutumisen vuoksi, ovat pelkkiä huhuja.

Joidenkin lähteiden mukaan mies olisi marokkolaistaustainen. Miehen perheen mukaan epäilty olisi kärsinyt mielenterveysongelmista.

Tapauksesta järjestetään tiedotustilaisuus myöhemmin tänään.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme