Mainos
Mainos

Äiti ja tytär menivät kävelylle metsään – törmäsivät yllättäen Hillary Clintoniin

Demokraattien presidenttiehdokas Hillary Clinton on rentoutunut kiivaan vaalikampanjan ja raskaan häviön jälkeen luonnon rauhassa.

Näin voi päätellä ainakin siitä, että hänet bongattiin eilen kävelyltä keskeltä syksyistä neworkilaismetsää. Asiasta uutisoi yhdysvaltalainen New York Magazine nettisivuillaan.

Hillary Clintonin kannattaja Margot Gester törmäsi Clintoniin olleensa koiransa ja vauvansa kanssa itse vaalien jälkeisellä lohtukävelyllä metsässä Chappaquassa New Yorkissa.

– Sydämeni oli täysin murtunut vaalituloksen julkistuksen jälkeen ja ajattelin, että mikäpä olisi parempi tapa rentoutua kuin viedä tytöt kävelylle, Gester kirjoitti Facebook-sivuillaan.

Suureksi yllätyksekseen ja riemastuksekseen Gester törmäsi metsäpolulla idoliinsa.

Metsässä ei ollut Gesterin mukaan ketään muita. Clinton tuli vastaan juuri, kun Gester oli lähdössä pois. Hillary oli kävelyllä miehensä Bill Clintonin ja perheen koirien kanssa.

– Sain Hillaryltä halauksen ja juttelimme hetken aikaa. Kerroin hänelle, että yksi parhaista hetkistäni naisena oli, kun kävin tyttäreniPhoeben kanssa äänestämässä häntä. Hillary kiitti minua ja laskimme yhdessä vähän leikkiä ja sitten päästin heidät jatkamaan matkaa, onnellinen Gester toteaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme