Mainos
Mainos

Äiti varasti kuolemansairaan tyttärensä kipulääkkeet – makuuhaavat paljastivat epäilyt

Nainen on saanut syytteen kuolemansairaan tyttärensä kipulääkkeiden varastamisesta Missourin osavaltiossa Troy kaupungissa Yhdysvalloissa. Asiasta kertoo Fox News.

46-vuotias Carol Ballweg sai yhteensä neljä syytettä lääkeaineen varastamisesta ja kaksi syytettä puolustuskyvyttömän henkilön hyväksikäytöstä.

Makuuhaavoja, ei merkkejä lääkkeistä

Videolla kerrotaan Nebraskan osavaltiosta aiemmin tänä vuonna löytyneestä suuresta fentanyylilastista.

Oikeuden mukaan Ballweg oli 20-vuotiaan, terminaalihoidossa olevan tyttärensä pääasiallinen huoltaja.

Lääkintähenkilöstö löysi tyttärestä makuuhaavoja ja alkoi epäillä, ettei hänelle ole annettu hänelle määrättyjä fentanyyli- ja oksigodoniannoksiaan.

Lääkintähenkilöstö otti tyttäreltä makuuhaavahavainnon jälkeen virtsanäytteen. Virtsanäytteessä ei näkynyt jälkiä lääkkeistä, vaikka äiti oli kuitenkin noutanut tyttärelleen määrätyt reseptilääkkeet jo aiemmin, kuin tyttären olisi pitänyt ne nauttia.

Poliisin mukaan nainen on kuulusteluissa myöntänyt olevansa riippuvainen opioideista ja käyttäneensä tyttärensä lääkkeet itse.

Oikeus asetti Ballwegille 100 000 dollarin takuumaksun. Jos hänet vapautetaan takuita vastaan, hän ei saa olla tekemisissä tyttärensä kanssa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme