Mainos
Mainos

Al-Jazeera: Bin Laden uhkaa uusilla iskuilla

Al-Qaida terroristijärjestön johtaja Osama bin Laden uhkaa Yhdysvaltoja uusilla iskuilla, kertoo al-Jazeera televisiokanava.

Qatarilaisen al-Jazeeran mukaan bin Laden aikoo iskeä Yhdysvaltain taloudellisiin kohteisiin, jos Yhdysvallat ei lopeta arabi- ja muslimimaihin kohdistuvia hyökkäyksiä. Uusin uhkaus saatiin kaksi minuuttia kestäneessä nauhoituksessa, jossa al-Jazeeran mukaan puhuu Osama bin Laden itse. Siitä, onko Bin Ladenin elossa, ei kuitenkaan ole varmuuttaa.

Karzai: Bin Laden kuollut


Afganistanin presidentti Hamid Karzai kertoi tänään uutiskanava CNN:lle, että bin Laden on todennäköisesti kuollut. Saudi-Arabian tiedustelupalvelun entinen johtaja puolestaan sanoi tänään lehtihaastattelussa Osama bin Ladenin yhä olevan elossa ja valmistelevan yllätyspaluuta julkisuuteen.

Karzai sanoi lisäksi, että Afganistania hallinneen Taleban-liikkeen entinen johtaja mullah Mohammad Omar on yhä elossa ja oleskee Afganistanissa.

(MTV3-AFP-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme