Mainos
Mainos

Al-Qaida sieppasi naisia ja lapsia Irakissa

Arviolta 200 al-Qaidan taistelijaa hyökkäsi varhain aamulla kahteen kylään Dijalan maakunnassa. Ainakin 22 kyläläistä kuoli iskussa.

Al-Qaida-verkoston taistelijat ovat siepanneet 15 irakilaista naista ja lasta sen jälkeen kun sunnikapinalliset olivat torjuneet taistelijoiden hyökkäyksen kahteen kylään, kertoi Irakin poliisi. Yhteenotoissa kuoli poliisin mukaan yli 30 ihmistä.

Poliisi kertoi, että arviolta 200 al-Qaidan taistelijaa hyökkäsi varhain aamulla kahteen kylään Dijalan maakunnassa Bagdadista pohjoiseen. Maakunnan pääkaupungin Baquban poliisipäällikkö kertoi, että ainakin 22 kyläläistä oli saanut surmansa taisteluissa samoin kuin kymmenen al-Qaidan taistelijaa.

Taistelujen jälkeen hyökkääjät veivät mukanaan kahdeksan naista ja seitsemän lasta. Toisen kylän moskeija tuhoutui tulituksessa ja moskeijan imaami sai surmansa.

Hyökkäys tehtiin samaan aikaan kun Yhdysvaltain joukoilla on meneillään operaatio al-Qaidan pesäkkeiden jäljittämiseksi maakunnassa.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme