Mainos
Mainos

Al-Qaida-terroristeja kiinni Saudi-Arabiassa?

Saudi-Arabian turvallisuusjoukot ovat pidättäneet tulitaistelun yhteydessä militantteja, joita epäillään yhteyksistä al-Qaida -terroristiverkostoon.

Saudi-Arabian turvallisuusjoukot ovat ottaneet yhteen islamistimilitanttien kanssa maan pääkaupungissa Riadissa. Tulitaistelussa on menehtynyt neljä turvallisuusjoukkojen jäsentä ja yksi militantti. Lisäksi ainakin 15 ihmistä loukkaantui.

Myöhään illalla sisäministeriö kertoi, että yhteenoton yhteydessä on myös pidätetty seitsemän militanttia. Heitä epäillään yhteyksistä al-Qaida-verkostoon.

Tulitaistelu syttyi turvallisuusjoukkojen piiritettyä useita asuintaloja kaupungin eteläpuolella Al-Suwaidin kaupunginosassa.

Militanttien etsinnät olivat alkaneet maanantai-iltana, ja niihin osallistui myös helikoptereita. Saudi-Arabian hallitus on viime kuukausina määrännyt useita operaatioita ääriryhmien kukistamiseksi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme