Mainos
Mainos

Alaskalaisen kylän pormestariksi nimetty Stubbs-kissa kuoli 20-vuotiaana – "Oli taistelija loppuun asti"

Alaskan Talkeetnan pormestariksi nimitetty Stubbs-kissa on kuollut.

900 asukkaan Talkeetnassa surraan edesmennyttä Stubbs-kissaa, uutisoi Guardian. Pienessä alaskalaiskylässä ei ole virallista pormestaria, joten kyläläiset nimittivät keltaraidallisen Stubbs-kissan epäviralliseksi pormestariksi vuonna 1998.

20 vuoden ja kolmen kuukauden iässä menehtynyeen Stubbsin kerrotaan nauttineen kissanmintusta ja vedestä margarita-laseista tarjoiltuna. Turistien erityissuosiossa ollut kissa nautti myös silittelystä ja sylissä olemisesta.

Neljä vuotta sitten Stubbs joutui koiran hyökkäyksen kohteeksi, mutta selvisi vammoistaan hyvän hoidon ansiosta. Stubbsin omistajat kertovat kissan olleen taistelija loppuun asti.

Stubbsin manttelinperijäksi povataan saman perheen Denali-nimistä kissanpentua, jolla on omistajiensa mukaan hyvin samankaltainen luonne kuin Stubbsilla.

– Se rakastaa huomiota ja käyttäytyy ihmisten seurassa kuin koiranpentu. Denalia parempaa oppipoikaa emme voisi toivoakaan, omistajat kertovat.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme