Mainos
Mainos

Alicantessa eniten aurinkoa halvimpaan hintaan

Jos haluaa lomalla mahdollisimman paljon aurinkoa mahdollisimman halvalla, kannattaa tässä kuussa lomailla Espanjan Alicantessa. Valuutanvaihtoyhtiö Forexin laskeman aurinkoindeksin mukaan Kaakkois-Espanjan lomakaupungissa on halvin hintataso suhteessa keskimääräiseen aurinkoisten tuntien määrään.

Vertailussa ei ole otettu huomioon lentojen hintoja. Se perustuu turistien yleisesti käyttämien tuotteiden ja palveluiden hintoihin ja keskimääräiseen aurinkoisten tuntien määrään. 

Lähes yhtä hyvä hinta-aurinkosuhde on Lissabonissa, jossa aurinko paistaa hieman enemmän kuin Alicantessa. Kolmanneksi vertailussa sijoittui Turkin Antalya. Neljänneksi ylsi Dubai, jossa aurinkoisia tunteja on huomattavasti Euroopan kohteita enemmän. Myös Ateena ja Madrid ovat hinta-aurinkosuhteen puolesta varteenotettavia lomakohteita. 

Kaamoksen keskellä kärvistelevä Helsinki päihitti vertailussa sentään Oslon, Tukholman, Geneven ja Moskovan. Helsingin hintatasolla yhden aurinkoisen tunnin hinnaksi tulee yli 130 euroa, kun Alicantessa hinta on alle 18 euroa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme