Mainos
Mainos

Alkoholiliikettä uhattiin myrkkyviinalla Ruotsissa

Uhkaus lähetettiin ennen vuodenvaihdetta useampaan Systembolagetin myymälään Etelä-Ruotsissa. Kaksi liikkeistä suljettiin siksi aikaa kun poliisi selvitti tilannetta.

Ruotsin alkoholimonopoli Systembolaget sai ennen vuodenvaihdetta uhkauskirjeitä, joiden mukaan osassa sen myymälöiden pulloista oli myrkyllistä kaliumsyanidia.

Kirjeessä väitettiin, että tavallisen pullon näköisiä myrkkypulloja on liikkeellä kymmenkunta, sanomalehti Sydsvenskan kertoi.

Uhkaus lähetettiin useampaan Systembolagetin myymälään Etelä-Ruotsissa. Kaksi liikkeistä suljettiin siksi aikaa kun poliisi selvitti tilannetta.

Neuvoteltuaan poliisin kanssa Systembolagetin johto päätti kuitenkin, ettei enempiin toimenpiteisiin ryhdytä. Kirjeistä ei myöskään kerrottu julkisuuteen.

- Yritimme selvittää oliko uhkauksissa mitään perää. Poliisi oli sitä mieltä, että suurta vaaraa ei ollut, kertoi Systembolagetin tiedottaja Lennart Agen.

Uhkaajan etsintöjä jatketaan. Käsinkirjoitetut kirjeet oli lähetetty Tanskasta 21. joulukuuta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme