Mainos
Mainos

Alligaattorin viemän 2-vuotiaan vanhemmat saavat ryöpytystä: Miksi ette pitäneet lapsestanne huolta?

Disney-puistossa Orlandossa alligaattorin surmaamaksi joutuneen pikkupojan vanhemmat ovat saaneet kovaa kritiikkiä osakseen, koska antoivat lapsensa leikkiä rantavedessä kieltokylteistä huolimatta.

Rannalla olevissa varoituskylteissä ei tosin suoraan kerrota alligaattoreista, mutta niissä kielletään uiminen vedessä. 

– Eli kyltti sanoo että uiminen kielletty, mutta päätät silti mennä perheesi kanssa, ihmettelee eräs Twitter-käyttäjä.

Sosiaalisesta mediasta käy ilmi, että alligaattorien aiheuttama vaara on Disney World -teemapuiston alueella yleisesti tiedossa. Orlandon Disney Worldissa ei kuitenkaan ole sattunut yhtään alligaattorihyökkäystä sen 45-vuotisen historian aikana.

– Ihmiset syyttävät alligaattoria, joka käyttäytyy kuin alligaattori, kun todellinen asia tässä on varomattomuus lapsen kanssa. Olisitte pitäneet lapsestanne huolta, kehottaa toinen Twitter-käyttäjä.

Toisaalta myös Disney World on saanut arvostelua osakseen. Sosiaalisessa mediassa on kummasteltu sitä, kuinka perheille suunnattu lomakeskus on voitu rakentaa vaarallisia alligaattoreita uiskentelevan lammen rannalle.

– Siellä oli kylttejä, jotka kielsivät uimisen, mutta siellä olisi pitänyt olla myös kylttejä, joissa varoitetaan alligaattoreista. Todella sydäntä särkevää, eräs twiittaajista kirjoittaa.

 

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot