Mainos
Mainos

Alppisurmat: 7-vuotias menetti ehkä näön toisesta silmästään

Alppisurmien avaintodistaja, vakavasti hyökkäyksessä loukkaantunut 7-vuotias tyttö on saattanut menettää osittain näkökykynsä.

The Sun -lehden mukaan tyttö sai hyökkäyksessä kallovamman lisäksi vakavan silmävamman. Tutkijat pelkäävätkin nyt, ettei tyttö kykene ehkä koskaan kertomaan tarkasti, mitä todella tapahtui hänen perheelleen viime viikon keskiviikkona Chevalinen kylässä Haute-Savoiessa.

Tytön 4-vuotias pikkusisko ei ole pystynyt antamaan tapahtumista mitään lisätietoa. Tyttö piileskeli kuolleen äitinsä ruumiin alla tiettävästi useita tunteja.

Ranskalainen syyttäjä Eric Maillaud on myöntänyt, että nelossurma on yhä täysi mysteeri poliisille. Ampujista ei ole löytynyt johtolankoja eikä hyökkäyksen motiivista ole vieläkään tietoa.

- Jutun selviäminen voi viedä kaksi, kolme tai kymmenen vuotta, Maillaud sanoi toimittajille.

Nelihenkisen perheen vanhemmat ja isoäiti löytyivät surmattuina viime viikolla Haute-Savoiessa, Ranskan Alpeilla. Neljäs surmattu oli paikalle sattunut ranskalaispyöräilijä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme