Mainos
Mainos

Alppisurmat: Paikalla useita ampujia?

Alppisurmien tutkinta kangertelee yhä. Tekijöistä tai murhien motiivista ei ole toistaiseksi minkäänlaista tietoa.

Lopullisten ballististen testitulosten on määrä valmistua ensi kuun aikana. Brittiläisen The Daily Mailin mukaan testien uskotaan todistavan sen, että paikalla on ollut useita ampujia. Aluksi uskottiin, että ampujia olisi ollut vain yksi.

Murhapaikalta löytyi kaikkiaan 25 saman asemerkin hylsyä. On siis mahdollista, että paikalla on ollut useita ampujia, joilla kaikilla on ollut sama asemerkki.

Poliisi ei ole onnistunut vielä selvittämään myöskään sitä, kuka oli ampujien ensisijainen kohde. Aluksi pidettiin selvänä, että kohteena olisi ollut irakilaissyntyisen perheen isä. Viime päivien aikana poliisi on kuitenkin alkanut myös selvittämään mahdollisuutta, että kohde olisikin ollut paikalta ammuttuna löydetty ranskalaispyöräilijä.

Irakilaissyntyinen brittipariskunta ja vaimon äiti sekä ranskalainen pyöräilijämies ammuttiin Chevalinessa Itä-Ranskassa 5. syyskuuta. Perheen vanhempi tytär haavoittui vakavasti, mutta nuorempi sisko selvisi ilman fyysisiä vammoja.

(MTV3)

(17.9.)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme