Mainos
Mainos

Amerikkalainen helikopteri putosi Afganistanissa

Yhdysvaltain puolustusministeri Donald Rumsfeld vahvisti tänään, että kaksi merijalkaväensotilasta sai surmansa, kun sotilaita kuljettanut helikopteri putosi Pohjois-Afganistanissa.

Rumsfeldin mukaan onnettomuuden syy oli todennäköisesti mekaaninen ongelma. Mitään todisteita siitä, että kopteria olisi ammuttu, ei ole.

Amerikkalaisviranomaisten mukaan viisi merijalkaväensotilasta loukkaantui onnettomuudessa. Rumsfeld kertoi, että kaksi sotilasta loukkaantui vaikeasti.

Bagramista Kabulin pohjoispuolelta lähtenyt Superstallion-helikopteri putosi syrjäisellä vuoristoseudulla viedessään täydennyksiä pohjoisessa oleville joukoille, kertoi Yhdysvaltain sotilasedustaja.

Amerikkalaiset eivät halunneet kertoa, mihin kopteri oli matkalla tai missä se tarkalleen putosi. Silminnäkijöiden mukaan kopteri putosi Bandi Ghazin alueella, vuoristossa Kabulin kaakkoispuolella.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme