Mainos
Mainos

Amerikkalaisen krematorion ympäriltä löytyy lisää ruumiita

Georgian osavaltiossa, syrjäisellä maaseudulla sijaitsevan krematorion ympäristöstä on löytynyt yhä lisää polttamattomia ruumiita.

Viranomaiset ovat löytäneet jo ainakin 306 ruumista ja pelättävissä on, että niitä löytyy yhä lisää. Osa ruumiista on lojunut alueella jopa viisitoista vuotta, osa on ollut siellä vain muutaman viikon. Ruumislöytöjä on tehty ulkorakennuksista, maastosta ja läheisestä järvestä.

Vasta 65 ruumista on tunnistettu, ja viranomaiset ovat ryhtyneet keräämään kuolleiden omaisilta dna-näytteitä tunnistuksen helpottamiseksi.

Krematorion hoitajaa Ray Brent Marshia ei ole päästetty vapaalle jalalle takuita vastaan. Hänen mukaansa polttouuni ei toiminut eikä hänellä ollut varaa korjata sitä. Hän toimitti hautaustoimistoille takaisin uurnia, joissa oli mm. sementtipölyä.

Ensimmäiset ruumislöydöt tehtiin viikko sitten. Viranomaisten mukaan 6,5 hehtaarin alueen tutkimiseen saattaa mennä kuukausia.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme