Mainos
Mainos

Amerikkalaismiljardööri jätti koiralleen jättiperinnön

Trouble-niminen koira sai suuremman perinnön kuin miljardöörin lapsenlapset, joista kaksi jätettiin jopa täysin perinnöttä.

Hiljattain menehtynyt amerikkalainen miljardööri, hotelliperijätär Leona Helmsley on jättänyt lemmikkikoiralleen testamentissaan 12 miljoonaa dollaria (noin 9 miljoonaa euroa).

Maltankoira Trouble sai huomattavasti suuremman perinnön kuin Helmsleyn sukulaiset: hän jätti kahdelle lapsenlapsistaan viisi miljoonaa dollaria kummallekin ja kaksi lapsenlapsistaan hän jätti perinnöttä.

Kun Trouble-hauvasta jättää aika, se on määrä haudata emäntänsä viereen mausoleumiin. Loppuosa miljardiperinnöstä menee hyväntekeväisyyssäätiölle.

Leona Helmsley

Helmsley tuli tutuksi amerikkalaisille 80-luvulla "ilkeyden kuningattarena", kun hänet tuomittiin veronkierrosta. Upporikkaan naisen mukaan "vain pienet ihmiset maksavat veroja".

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme