Mainos
Mainos

Amerikkalaisnaisen omaperäinen liikeidea: Lapselle vesirokkotikkari Facebookista

Tennesseessä Yhdysvalloissa viranomaiset varoittavat ostamasta nettikaupasta vesirokkoa levittäviä makeisia.

Vesirokkovirusta levittäviä tikkukaramelleja Facebookissa kaupitteleva Wendy Werkit perustelee toimintaansa sillä, että on parempi sairastaa vesirokko lapsena kuin altistua taudin vaaroille vanhemmalla iällä.

Werkitin mukaan omaperäisen liikeidean taustalla on vanhempien turhautuminen. Lapset eivät enää saa tartuntaa normaalilla tavalla, joten siksi hänen mielestään tarvitaan viruksia sisältäviä tikkareita. Hän kehottaa vanhempia järjestämään asuinalueillaan lapsille erityisiä rokkojuhlia, joissa tartunta pääsee tehokkaasti leviämään.

Syyttäjä Jerry Martin on kuitenkin toista mieltä. Hänen mukaansa virustikkareiden myynti on rikollista toimintaa ja vastoin liittovaltion lakeja. Martin sanoo, että tikkarikauppa altistaa sivullisia ihmisiä vaaralliselle sairaudelle ja kaikki virusta tahallaan levittävät saattavat saada syytteen.

Asiasta kertoo The Telegraph -lehti.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme