Mainos
Mainos

Amerikkalaisopiskelija löytyi kuolleena joesta Roomassa – oli saapunut maahan vain tunteja ennen katoamistaan

Roomassa sijaitsevan amerikkalaisen John Cabot -yliopiston opiskelija katosi perjantaina vain päivä Italiaan saapumisen jälkeen. Eilen yliopisto tiedotti miehen löytyneen kuolleena.

Roomalaisyliopistossa vieraillut Wisconsin-Madison-yliopiston opiskelija Beau Solomon, 19, löytyi eilen maanantaina kuolleena oltuaan kateissa muutaman päivän.

Roomassa sijaitseva amerikkalainen John Cabot -yliopisto sai tiedon Solomonin katoamisesta kello yhden aikaan perjantain vastaisena yönä, kun hänen huonetoverinsa ei enää saanut yhteyttä Solomoniin. Solomon oli ystävineen viettämässä iltaa roomalaisessa pubissa. Maahan hän oli saapunut aiemmin samana päivänä.

Aamulla Solomonin huonetoveri huolestui, kun hän ei saapunut yliopiston orientaatiotilaisuuteen. Hän ilmoitti asiasta yliopistolle, jotka puolestaan ilmoittivat Solomonin kadonneeksi paikallisille viranomaisille. Suurlähetystön kautta myös Solomonin perhe sai tietää tapahtuneesta.

Ruumis löytyi joesta

Eilen maanantaina yliopisto ilmoitti Solomonin ruumiin löytyneen Tiber-joesta.

– Ilmaisemme syvimmät osanottomme Solomonin perheelle ja kaikille Beaun ystäville, yliopisto kirjoittaa tiedotteessaan.

Beau Solomonin veli Cole Solomon, 23, kertoo Milwaukee-Wisconsin Journal Sentinelille, että tapausta tutkitaan murhana.

Veljen mukaan Solomonin päässä oli löydettäessä vamma ja hänen paitansa oli verinen. Lisäksi hänen matkapuhelimensa ja lompakkonsa olivat poissa. Ennen katoamistaan hänen luottokortiltaan oli nostettu tuhansia dollareita.

Poliisi uskoo Solomonin tulleen ryöstetyksi ennen kuin hänet heitettiin jokeen. Tapausta tutkitaan henkirikoksena.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme