Mainos
Mainos

Amerikkalaisteinit innostuivat hyttysverkoista

Hyttysverkkojen lahjoittamisesta on tullut buumi nuorten keskuudessa Yhdysvalloissa. 10 dollarin eli noin 6, 5 euron arvoisia hyttysverkkoja on lahjoitettu etenkin kirkkojen ja erilaisten hyväntekeväisyysjärjestöjen kautta Afrikan malaria-alueille. Lahjoittaminen on ollut suosittua etenkin teini-ikäisten keskuudessa.

Rahaa malariahyttysiltä torjuviin verkkoihin on kerätty erilaisten tapahtumien kuten American Idol- laulukilpailun järjestämän hyväntekeväisyysgaalan yhteydessä. Laulukilpailun järjestämässä tapahtumassa rahaa on kerätty kuusi miljoona dollaria vuodessa.

Malariahyttysten levittämään tautiin kuolee vuosittain miljoona ihmistä, suurin osa heistä Afrikassa. Taudin torjunnassa ensisijaisen tärkeänä on pidetty edullisen ja tehokkaan hyönteisverkon kehittämistä. Asiantuntijoiden mukaan malaria-tartunnat saataisiin laskemaan huomattavasti, jos yli puolet malaria-alueiden asukkaista käyttäisivät kodeissaan uudenlaisia hyttysverkkoja.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme