Mainos
Mainos

Annan vetosi terrorismin vastaisen taistelun puolesta

YK:n pääsihteeri Kofi Annan on vedonnut kaikkiin maailman maihin terrorismin vastaisessa taistelussa. Annan puhui terrorismin vastaisessa konferenssissa Madridissa.

YK:n pääsihteeri Kofi Annan on kehottanut maailman maita taistelemaan yhdessä terrorismia vastaan. Hän vetosi YK:n jäsenmaihin, jotta nämä keskittyisivät rakentamaan yhteistä lähestymistapaa terrorismia vastaan ja lopettaisivat kädenväännön siitä, kuinka kukin määrittelee terrorismin.

Pääsihteeri korosti, että terroristeilta on estettävä pääsy ydinmateriaalin luo ja vietävä heiltä mahdollisuudet valmistella ydiniskua. Jos tällainen hyökkäys tapahtuu, se ei aiheuttaisi vain kuolemaa ja tuhoa, vaan horjuttaisi myös maailmantaloutta ja sysäisi kymmenet miljoonat ihmiset köyhyyteen, Annan sanoi.

Annan puhuu kolmipäiväisessä terrorismin vastaisessa konferenssissa Madridissa. Konferenssiin osallistuu johtajia noin 20 maasta.

(MTV3-STT-Reuters-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme