Mainos
Mainos

Anwarin oikeudenkäynnissä yllätyskäänne

Malesian erotetun valtiovarainministerin Anwar Ibrahimin vastaisessa oikeudenkäynnissä tapahtui tänään yllätyskäänne, kun yksi jutun avaintodistaja näytti peruvan Anwaria vastaan aiemmin esittämiään syytöksiä.

Syyskuussa varapääministerin ja valtiovarainministerin tehtävistä erotettua Anwaria syytetään lahjonnasta ja homoseksuaalisista suhteista. Syytteiden mukaan Anwar käytti asemaansa hyväkseen peitelläkseen suhteitaan.

Anwarin entisen autonkuljettajan todistus on ollut syytteiden kannalta keskeinen. Tänään autonkuljettaja kuitenkin kertoi puolustusasianajajan kuulustelussa, ettei Anwar pakottanut häntä seksuaalisuhteeseen.

Oikeudenkäynti erotettua valtiovarainministeriä vastaan alkoi Malesiassa marraskuun alussa, ja sen odotetaan jatkuvan ensi vuoden puoleen väliin. Anwar on kiistänyt syytteet ja sanonut, että kyseessä on poliittinen ajojahti.
(STT-Reuters-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme