Mainos
Mainos

Melania Trump työskenteli USA:ssa ilman työlupaa – AP sai haltuunsa dokumentteja

Yhdysvalloissa demokraattien presidenttiehdokkaan Hillary Clintonin etumatka republikaanien Donald Trumpiin on ehkä kasvamassa muutama päivä ennen vaaleja. Näin osoittaa Washington Postin ja ABC:n yhteinen kyselytutkimus, jonka mukaan Clintonilla on viiden prosenttiyksikön kaula Trumpiin.

Vielä perjantaina ero oli samaisessa mielipidemittauksessa kolme prosenttiyksikköä.

Kyselyn mukaan Clintonilla on Trumpia enemmän kannattajia, jotka äänestävät ehdokastaan, koska haluavat tukea häntä. Monet Trumpin äänestäjät aikovat äänestää Trumpia, koska ovat Clintonia vastaan.

Trumpin kampanja ei ole kommentoinut

Trumpin leiri sai samalla muitakin huonoja uutisia, kun uutistoimisto AP paljasti, että ehdokkaan vaimo Melania Trump työskenteli 20 vuotta sitten maahan saavuttuaan useita viikkoja ilman työlupaa.

AP:n saamien dokumenttien mukaan Melania Trump teki mallintöitä laittomasti, koska hänen viisuminsa mahdollisti ensin vain työnhaun. AP kirjoittaa, että Trump tienasi parikymmentä tuhatta dollaria ennen kuin hänelle myönnettiin työviisumi. Tiedot perustuvat Melania Trumpin ja hänen silloisen mallitoimistonsa sopimukseen ja tilikirjoihin.

Sloveniasta kotoisin oleva Melania Trump sai Yhdysvaltain kansalaisuuden 2006. Hän on aiemmin sanonut, että saapui aikoinaan maahan laillisesti eikä ole rikkonut mitään lakeja.

Melania Trump jäi kiinni täsmälleen samasta rikkeestä, jota vastaan hänen aviomiehensä Donald Trump on kampanjoinut äänekkäästi. Presidenttiehdokas on kertonut haluavansa karkottaa laittomasti maassa työskentelevät maahanmuuttajat. Tiukka linja laittomaan maahanmuuttoon on Donald Trumpin keskeisiä teemoja, ja vaimo Melania on kannattanut miehensä kovaa linjaa.

Trumpin kampanja ei ole toistaiseksi kommentoinut paljastusta.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme