Mainos
Mainos

Apinahyökkäys surmasi Delhin pormestarin

Agressiivista apinalaumaa paennut Delhin pormestari putosi parvekkeelta ja menehtyi päähän saamiinsa vammoihin. Delhiä kansoittavat apinat ovat pelotelleet kansalaisia jo pitkään.

Korkea intialaisviranomainen on kuollut apinoiden hyökkäyksessä saamiinsa vammoihin Delhissä.

Hurjistunut apinalauma hyökkäsi Intian pääkaupungin apulaispormestarin SS Bawan kimppuun lauantaina tämän kodin parvekkeella. Suojaan hakeutunut Bajwa putosi taistelun tuoksinassa ensimmäisen kerroksen parvekkeelta ja sai vakavia vammoja päähänsä. Hän menehtyi tänään sairaalassa.

Kiusaksi asti lisääntyneet apinat ovat vaivanneet Delhiä jo pitkään. Kaupungin vallanneet eläimet aiheuttavat riesaa tunkeutumalla hallitusrakennuksiin ja temppeleihin sekä varastamalla ruokaa ja pelottelemalla jalankulkijoita.

Intian korkein oikeus määräsi jo viime vuoden puolella kaupungin etsimään ratkaisun apinaongelmaan. Apinoita on muun muassa otettu kiinni ja kuljetettu takaisin metsään kaupunkien ulkopuolelle, mutta ongelma ei ole ratkennut.

(MTV3-EBU)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme