Mainos
Mainos

Arafat sairaalahoitoon Pariisiin

Palestiinalaisten johtaja Jasser Arafat sairastaa mahdollisesti kuolemaan johtavaa veritautia, jonka syytä on tutkittava tarkemmin.

Palestiinalaisten presidentti Jasser Arafat siirretään sairaalahoitoon Pariisiin. Arafat siirretään Ranskaan ensi yönä tai viimeistään huomenna.

Arafat kärsii verisairaudesta, jonka syytä on vielä tutkittava tarkemmin, kertoo häntä hoitava lääkäri. Lääkärin mukaan tauti on saattanut syntyä viruksen aiheuttamasta tulehduksesta, syövästä tai verenmyrkytyksestä.

Israel on ilmoittanut, ettei se aio millään tavalla rajoittaa Arafatin liikkumista.

- Israel ei tule asettamaan mitään rajoituksia Arafatin liikkumiselle, kun kyseessä on hänen tarvitsemansa hoito, sanoi Israelin hallituksen edustaja Raanan Gissin.

Arafatin vaimo saapui Ramallahiin

Jasser Arafatin vaimo Suha Arafat saapui illalla Ramallahiin äkillisesti heikentyneen aviomiehensä luokse.

Pariisissa asuva Suha Arafat ei ole tavannut miestään vuonna 2000 alkaneen palestiinalaisten kansannousun jälkeen. Seuraavana vuonna Israel määräsi Arafatin kotiarestiin Ramallahin päämajaan.

(MTV3-Reuters-STT-AFP-DPA)

(Seitsemän uutiset 28.10.2004)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme