Mainos
Mainos

Arafat tähystysleikkauksessa

Palestiinalaisten johtajalle Jasser Arafatille on tehty pieni tähystysleikkaus eilen. Ennen leikkausta Arafat oli valitellut huonovointisuutta.

Tähystysleikkaus tehtiin Jasser Arafatin Ramallahin päämajassa Länsirannalla. Palestiinalaisviranomaisten mukaan tähystyksessä ei löytynyt merkkejä mistään vakavammasta sairaudesta. Ennen toimenpidettä Arafat oli valitellut vatsaansa ja ollut huonovointinen.

Israelin puolustusministeriö ehti ilmoittaa eilen päästävänsä 75-vuotiaan Arafatin sairaalahoitoon. Arafatin avustajat kuitenkin viestittivät vain hetkeä myöhemmin, että palestiinalaisjohtajan tila on jo kohentunut eikä tämä tarvitse enää sairaalahoitoa.

Arafatilla todettiin viikonloppuna virusinfektio, joka aiheutti vakavaan vilustumiseen verrattavia oireita. Arafat on ollut lähes kolme vuotta eristettynä päämajaansa Ramallahissa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme