Mainos
Mainos

Arafat tapaa Levyn Brysselissä

PLO:n johtaja Jasser Arafat ja Israelin ulkoministeri David Levy tapaavat Brysselissä tänään. Levy sanoi eilen, että keskusteluilta ei ole odotettavissa merkittäviä tuloksia.

Levyn ja Arafatin tapaaminen järjestetään Euroopan unionin ulkoministerikokouksen yhteydessä. Se on Israelin ja PLO:n tärkein keskustelu sen jälkeen, kun Arafat ja Levy tapasivat pikaisesti huhtikuussa Maltassa.

Aiemmin eilen Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu ilmoitti lähettävänsä neuvonantajansa Danny Navehin Yhdysvaltoihin. Washingtonissa on tarkoitus tänään neuvotella Lähi-idän rauhanprosessin umpikujan selvittämisestä. Naveh tapaa Yhdysvaltain Lähi-idän lähettilään Dennis Rossin.

Israelin ja PLO:n rauhanneuvottelut ovat olleet jumissa siitä asti, kun Israel aloitti juutalaisten siirtokuntien perustamisen Itä-Jerusalemiin maaliskuussa.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme