Mainos
Mainos

Arafatilla ei leukemiaa

Palestiinalaisten presidenttiä tutkitaan edelleen Ranskassa verisairauksiin erikoistuneessa Percyn sairaalassa. Lääkärien mukaan Arafat ei sairasta leukemiaa.

Palestiinalaisten presidentille Jasser Arafatille on tehty päivän mittaan useita kokeita, jotta saadaan selville, mitä vakavaa verisairautta hän sairastaa. Lääkärien mukaan kyseessä ei kuitenkaan ole leukemia. Arafatia on hoidettu eilisestä lähtien ranskalaisessa Percyn sotilassairaalassa, joka on erikoistunut verisairauksien hoitoon.

Epävirallisten lähteiden mukaan myös myrkytysepäilyjä tarkistetaan. Israelin radion lainaamien nimettömien palestiinalaislähteiden mukaan Arafatia on mahdollisesti yritetty myrkyttää pitemmän ajan.

Palestiinalaiset ovat jo alkaneet tutkia kaikkia, jotka käsittelivät Arafatille tarkoitettua ruokaa tämän Ramallahin päämajassa. Israelin pääministeri Ariel Sharon on usein uhannut surmauttaa Arafatin.

(MTV3-STT-Reuters-Itar-Tass)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme