Mainos
Mainos

Arafatin todistettava terrorismin vastaisuutensa

Yhdysvallat penää palestiinalaisten presidentiltä Jasser Arafatilta selkeää näyttöä hänen terrorismin vastaisesta kannastaan.

Yhdysvallat ei katsonut hyvällä sitä että Arafat matkusti Kaakkois-Aasiaan Tel Avivissa viime perjantaina sattuneen terrori-iskun jälkeen.

Yhdysvaltain ulkoministeriön tiedottajan mukaan Arafatin on tehtävä selväksi, että Lähi-idässä ei ole sijaa terrorismille. Virkamieslähteiden mukaan Yhdysvallat odottaa Arafatin pidättävän uudelleen taannoin vapautetut arabiterroristit, joita epäillään osallisiksi Israelin vastaiseen terrori-iskuun.

Arafat valmis tapaamaan Netanyahun

Palestiinalaisten presidentti Jasser Arafat sanoi tänään olevansa valmis neuvottelemaan Israelin pääministerin Benjamin Netanyahun kanssa.

-Jos kysymys on rauhasta, olen valmis (tapaamiseen). Jos kysymys on propagandasta, se on sitten eri asia, Sri Lankassa vierailulla olevan Arafat sanoi.

Palestiinalaiset ovat aikaisemmin ilmoittaneet pidättäytyvänsä yhteistyöstä turvallisuuskysymyksissä, koska katsovat Israelin rikkoneen rauhanprosessin sitoumuksia vastaan.
(STT-Reuter-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme