Mainos
Mainos

Arizonan uhrien joukossa 9-vuotias lapsi

Arizonan verilöylyn uhreista on saatu lisätietoa. Uutiskanavien tietojen mukaan yksi kuolleista on tulituksessa vakavasti haavoittuneen kongressin jäsenen Gabrielle Giffordsin avustaja.

Joidenkin tietojen mukaan menehtyneiden joukossa on myös liittovaltion tuomari John Roll sekä yhdeksän vuoden ikäinen tyttö.

Ainakin kuusi ihmistä on kuollut Arizonan ampumavälikohtauksessa. Tucsonin kaupungissa poliittisessa kokouksessa tulen avannut nuori mies ampui kaikkiaan 19 ihmistä kohti.

Viisi haavoittuneista on kriittisessä tilassa ja viisi leikkauksessa. Paikallisen sairaalan edustajan mukaan kongressiedustaja Giffords on kriittisessä tilassa, mutta hänen leikkauksensa onnistui ja hänen toipumisestaan on toiveita.

Poliisin huostassa olevasta ampujasta on kerrottu hyvin vähän. Hänen uskotaan olevan 21-vuotias, eikä hänen motiiveistaan tiedetä.Yhdysvaltain kongressin jäsenet eivät kuulu Secret Servicen suojelun piiriin.

(MTV3 - STT - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme