Mainos
Mainos

Arkansasilaispojilla valtaisa asearsenaali

Kaksi arkansasilaista koulupoikaa aiheutti osavaltiota järkyttäneen verilöylyn kymmenellä erilaisella aseella. Lisäksi pojilla oli tapahtumapaikan lähistöllä parkissa olleessa matkailuautossa noin 3 000 ammuksen varasto ja lisää aseita, kertovat tapausta tutkivat viranomaiset.

Paikallisen sheriffin mukaan on syytä epäillä, että veriteossa oli osallisena kolmaskin henkilö. Koulupojat ovat 13 ja 11 -vuotiaat serkukset Mitchell Johnson ja Andrew Golden. Poikien isoisä kertoi eilen televisiohaastattelussa, että pojat olivat varastaneet häneltä kolme kivääriä tiistaina. Isoisän mukaan poikien vanhemmat ovat intohimoisen suojelevia. He kuuluvat ampumaseuraan ja ovat osallistuneet lukuisiin ampumiskilpailuihin.

Poikien hallussa oli voimakastehoisia metsästyskivääreitä, kuudesti laukeavia revolvereita, kaksi puoliautomaattista pistoolia ja taskupistooleja. Serkusten motiivi on toistaiseksi epäselvä. Koulutoverien mukaan 13-vuotias oli aiemmin uhkaillut, että hänen täytyy tappaa paljon ihmisiä.

Pojat ampuivat tiistaina neljä koulutyttöä ja yhden opettajan kuoliaiksi ja vahingoittivat noin kymmentä muuta Arkansasilaisen koulun pihalla. 32-vuotias opettaja oli ilmeisesti raskaana, hän kuoli myöhemmin sairaalassa. Kuusi vaikeasti haavoittunutta on edelleen sairaalassa, mutta lääkärit ovat heidän suhteensa toiveikkaita.
(STT-AFP-DPA)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme