Mainos
Mainos

Arlandan taksimatkustajia huijataan Tukholmassa

Arlandan lentokenttävirkailijat varoittavat, että matkustajia huijataan maksamaan törkeitä ylihintoja taksimatkoista Tukholman ulkopuolella sijaitsevalta kentältä.

Arlandan taksijonoa hoitavan Europark-yrityksen mukaan asiakkaat ovat valittaneet absurdeista ylihinnoista ja siitä, että kuljettajat ovat kieltäytyneet liian lyhyinä pitämistään matkoista. Lisäksi kuljettajat ovat käyttäytyneet uhkaavasti ja haukkuneet asiakkaitaan.

Europark vaatii Ruotsin taksiliitolta toimia huijarikuskeja vastaan. Europarkin mukaan liitto ei ole ryhtynyt tarpeeksi tiukkoihin toimenpiteisiin huijauksen kitkemiseksi.

Hiljattain kanadalainen pariskunta jotui maksamaan taksimatkastaan 200 euroa tingittyään hinnan alas 400 eurosta. Pariskunta ei saanut matkastaan minkäänlaista kuittia. Europarkin edustajan mukaan huijaus ei kuitenkaan koske pelkästään turisteja, vaan myös ruotsalaiset joutuvat huijaritaksien uhreiksi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme