Mainos
Mainos

Armeija mukaan etsintöihin – lapsi kateissa Japanin metsässä jo viidettä päivää

Japanissa jatketaan metsään kadonneen 7-vuotiaan pojan etsintöjä. Tähän mennessä lapsesta ei ole löytynyt jälkeäkään.

Tänään Japanin maavoimat liittyivät mukaan etsimään kadonnutta lasta, kertoo Japan Today.

Etsintöjä oli jo ennestään tehty jopa 130 palomiehen, poliisin ja vapaaehtoisen voimin. Nyt maavoimista tulee 75 etsijää lisää.

7-vuotias Yamato Tanooka katosi Hokkaidossa metsään lauantaina. Pojan vanhemmat kertovat jättäneensä hänet rangaistukseksi yksin metsätielle.

Vanhemmat ajoivat kertomansa mukaan pois paikalta vain muutamaksi minuutiksi, mutta heidän palattuaan pojasta ei näkynyt jälkeäkään.

Hyvin metsäisellä ja vuoristoisella alueella asuu karhuja, ja öisin lämpötila putoaa vain muutamaan asteeseen. Pojalla oli kadotessaan yllään pelkkä t-paita ja farkut.

– Me olemme jo haravoineet katoamisalueen jo useita kertoja. Nyt pyysimme maavoimia etsimään vaikeakulkuisista paikoista, kuten syvistä halkeamista, kertoo paikallisen kaupungin tiedottaja Mitsuru Wakayama uutistoimisto AFP:lle.

Wakayaman mukaan kadonneen henkilön jälkien löytäminen ei ole aiemmin kestänyt näin kauaa.

Aluksi vanhemmat kertoivat Yamato Tanookan kadonneen kesken perheen yhteisen metsäretken. Sunnuntaina vanhemmat kuitenkin myönsivät komentaneensa lapsensa ulos autosta ja ajaneensa pois paikalta.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme