Mainos
Mainos

Armomurhan tunnustanut toimittaja pidätettiin murhasta Britanniassa

BBC:n ajankohtaisohjelmassa armomurhan tunnustanut toimittaja Ray Gosling on pidätetty murhasta Ison-Britannian Nottinghamissa.

70-vuotias Gosling kertoi maanantaina esitetyssä ohjelmassa surmanneensa aidsia sairastaneen rakastajansa tämän omasta pyynnöstä. Inside Out -ohjelman juttu käsitteli armomurhaa, ja toimittajan tunnustus kuultiin ohjelman lopuksi.

Gosling kertoi luvanneensa rakastajalleen lopettaa tämän kärsimykset siinä tapauksessa, että käännettä parempaan ei enää voisi tapahtua. Hän kertoi tukehduttaneensa ystävänsä tyynyllä sairaalavierailun aikana. Samalla hän kuitenkin totesi, ettei auttaisi poliisia missään vaiheessa, jos tunnustuksesta seuraisi poliisitutkinta.

Hän ei kertonut surmaamansa miehen nimeä tai surmatyön ajankohtaa. Hän vaikenee myös siitä, missä sairaalassa hänen rakastajansa kuoli.

- Meillä oli sopimus. Hän sanoi, että jos kivut yltyvät sietämättömiksi ja jos mitään ei voisi tehdä, minä en saisi antaa hänen enää kärsiä, Gosling kertoo.

Asiasta kertoo yleisradioyhtiö BBC nettisivuillaan. Itsemurhassa avustaminen on Isossa-Britanniassa lainvastaista.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme