Mainos
Mainos

Arroyo tapasi Estradan vankilassa

Filippiinien presidentti Gloria Arroyo tapasi edeltäjänsä Joseph Estradan tämän vankilasellissä aamulla Suomen aikaa, kertoivat viranomaiset. Arroyo lennätettiin armeijan helikopterilla 70 kilometriä Manilan eteläpuolella sijaitsevaan Santo Domingon vankilaan, jonne Estrada vietiin tiistaina.

Arroyon tiedottajan Rigoberto Tiglaon mukaan kardinaali Ricardo Vidal oli pyytänyt Arroyoa vierailemaan vankilassa. Tiglao sanoi ennen vierailua, että Arroyo ja Estrada eivät neuvottele mistään, vaan vierailun tarkoitus on tarkastaa Estradan kunto ja olosuhteet. Aiemmin Arroyo on sanonut, että hän vierailee vankilassa, jos hän on tervetullut.

Arroyo on syyttänyt Estradaa osallisuudesta suunnitelmiin perustaa siviili-sotilas -juntta, jonka avulla Arroyo syrjäytettäisiin. Arroyo julisti tiistaina maahan "kapinatilan" useita päiviä jatkuneiden, osin väkivaltaisten, mielenosoitusten vuoksi.

(STT-AFP-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme