Mainos
Mainos

Arvassa kymmenien tuhansien voitto – ei aiota maksaa, koska kone oli tehnyt arpaan virheen

Yhdysvalloissa Virginiassa raaputusarvan ruokakaupan automaatista ostanut nainen ilahtui ikihyviksi, kun hänen arpaansa näytti osuneen 20 000 dollarin voitto.

Arvan ostaneella Ardella Newmanilla oli nimittäin rahoille jo erittäin hyvää käyttöä.

– Näin sen 20 000 ja et ymmärrä, kuinka innostunut olin, Newman kertoo CNN:n haastattelussa.

– Minulla on Syracusessa sisko, joka on hyvin sairas. Voisin auttaa häntä sairaalalaskuissa.

Newmanin ilo jäi kuitenkin lyhytaikaiseksi. Lottoviranomaiset nimittäin kieltäytyivät maksamasta naisen voittoa, sillä heidän mukaansa arpa oli viallinen.

20 000 euron voitto osui naisen arpaan numerolla 16 – ja selvästikin naisen kupongissa kyseinen numero on.

Lottoviranomaisten mukaan arvassa olleet voittonumerot olivat kuitenkin väärässä paikkaa.

Normaalissa raaputusarvassa voittonumerot ovat arvan yläosassa. Arpa-automaatti oli kuitenkin ilmeisesti katkaissut naisen arvan väärästä kohtaa. Naisen arvassa voittonumerot olivat alalaidassa, eli kuuluivat siis oikeasti seuraavaan arpaan.

Newmanin mukaan virhe on kuitenkin lottoviranomaisten. Hän on jättänyt viranomaisille valituksen tapauksesta vaatien voittoaan maksettavaksi.

– Haluan rahat, jotka voitin. Kun katsot tätä arpaa, näet selvästi, että voitin. Minä en ole tehnyt mitään väärin, tämä on heidän virheensä, Newman toteaa CNN:lle.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme