Mainos
Mainos

KUVA: Kymmenien tuhansien arvoiset koirat varastettiin Briteissä

Britanniassa poliisi yrittää jäljittää arvokoiria, jotka varastettiin Pohjois-Englannissa sijaitsevasta asunnosta.

Maailman suurimman vuosittaisen Crufts-koiranäyttelyn pentuluokan voittanut Xena (Valenchino Made of Candy) sekä neljä muuta chihuahuaa varastettiin torstaina Lissetin kylästä.

Koirien arvo on yhteensä kymmeniä tuhansia euroja. Daily Mailin mukaan Xenan arvo on noin 20 000 puntaa (noin 24 000 euroa) ja kunkin muun koiran 3000 puntaa (noin 3600 euroa). Omistaja Mal Hilton ei ole kuitenkaan huolissaan koirien hinnasta.

– Olen 65-vuotias, enkä ole itkenyt vuosiin ennen tätä. Ne olivat kuin lapsiamme. Olemme murheen murtamia ja haluamme ne vain takaisin, mies kertoo.

– Toivoisin, että joku luovuttaisi koirani vaikka (eläinsuojelujärjestö) RCPCA:lle, eläinlääkärille, ihan minne tahansa turvalliseen paikkaan. Sillä ei ole väliä. Jättäkää ne vain jonnekin, että saisimme ne takaisin. Pelkään niin paljon, että niille sattuu jotain pahaa, omistaja vetoaa.

Varkaat olivat murtautuneet Hiltonin kotiin rikkomalla ikkunan. Poliisi epäilee, että koirat vietiin talosta korissa, jossa oli myös kameroita ja linssejä.

– Omistaja haluaa epätoivoisesti löytää koirat, Humbersiden poliisin edustaja kommentoi.

– Poliisi vetoaa kaikkiin, joilla on mitään tietoa tapaukseen liittyen ottamaan yhteyttä, jotta saisimme tapaukselle onnellisen lopun.


 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme