Mainos
Mainos

Aseistautunut hyökkääjä iski yökerhoon Orlandossa

Yhdysvaltain Floridassa Orlandon kaupungissa on ammuttu yökerhossa. Orlandon poliisin mukaan useita ihmisiä on haavoittunut.

Viime hetken tietojen mukaan poliisi on toimittanut "kontrolloidun räjäytyksen" yökerhon ulkopuolella.

Mahdollisista kuolonuhreista ei ole varmaa tietoa, mutta vahvistamattomien sosiaalisessa mediassa julkaistujen viestien perusteella ampuminen on vaatinut myös kuolonuhreja.  

Ampuminen on tapahtunut aamuyöllä paikallista aikaa Pulse-yökerhossa, joka on homobaari. Pulse on päivittänyt Facebook-sivuaan aamukolmelta paikallista aikaa viestillä, jossa kehotetaan kaikkia lähtemään ulos ravintolasta ja juoksemaan.  

Joidenkin tietojen mukaan ampuja on ottanut panttivankeja. On myös mahdollista, että ampujia on enemmän kuin yksi. Joidenkin tietojen mukaan yökerhossa on mahdollisesti myös pommi ja paikalle olisi saapunut poliisin pomminpurkuryhmä.  

Useat ihmiset ovat julkaisseet Twitterissä viestejä, jossa he kertovat olevansa yökerhossa. Joidenkin viestien mukaan useat ihmiset ovat piileskelleet ampujaa yökerhossa. Poliisi on kehottanut kaikkia pysymään poissa alueelta.  

Orlandossa sattui murheellinen ampumistapaus myös myöhään perjantaina paikallista aikaa, kun nuorehko mies ampui laulaja Christina Grimmien kuoliaaksi hänen konserttinsa jälkeen. Mies ampui myös itsensä. Grimmie oli tullut tunnetuksi Yhdysvaltojen The Voice -tv-ohjelmasta ja Youtubessa julkaisemiensa videoiden kautta.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme