Mainos
Mainos

Asemiehet iskeneet yliopistoon Luoteis-Pakistanissa – useita kuollut, ainakin 50 haavoittunut

Aseistettujen miesten ryhmä on tunkeutunut yliopistoon Charsadassa, Pakistanin luoteisosassa, kertoo paikallinen media. Yliopistorakennuksesta on kuultu myös kaksi räjähdystä.

Tapaus sattui vain reilu vuosi sen jälkeen, kun Talebaniin kuuluneet asemiehet tappoivat 134 koulun opiskelijaa Peshawarin kaupungissa.

Aseistetut miehet menivät sisään Bacha Khanin yliopistoon ja avasivat tulen opiskelijoita ja opettajia kohti. Ammuskelu tapahtui sekä luokkahuoneissa että majoitustiloissa, paikalliset televisiokanavat kertovat. Asemiesten on kerrottu hyökänneen yliopistoon sakean savun suojassa.

Pakistanin poliisin kerrotaan tappaneen neljä hyökkääjistä. Poliisin mukaan myös suurin osa opiskelijoista on turvassa. Yliopistossa opiskelee yli 3 000 ihmistä.

Paikallisen median mukaan ainakin kahdeksan ihmistä on kuollut ja 50 ihmistä haavoittunut hyökkäyksessä. Uhrien määrään on laskettu mukaan myös hyökkääjät. Ammuskelun kerrotaan olevan yhä käynnissä.

Katso CNN:n uutisvideo aiheesta tästä.

Taleban-liike on ilmoittatunut iskun tekijäksi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme