Mainos
Mainos

Asemies surmasi kaksi ja haavoitti seitsemää

Yhdysvalloissa aseistautunut mies on surmannut kaksi nuorta naista ja haavoittanut seitsemää ihmistä Portlandissa Oregonissa.

Nuorten suosiman The Zone-yökerhon pihalla myöhään lauantaina tapahtuneen ampumisen jälkeen 24-vuotias mies ampui itseään päähän. Mies ei kuollut, mutta joutui kriittiseen tilaan. Hänen henkilöllisyyttään yritetään selvittää.

Toinen kuolleista on 16-vuotias nuori Portlandista. Toista uhria ei ole vielä virallisesti tunnistettu, mutta viranomaisten mukaan hän oli perulainen 17-vuotias vaihto-oppilas.

Loukkaantuneista neljä oli opiskelijoita Ecuadorista, Ranskasta, Guatemalasta ja Taiwanista. Vaihto-oppilaat olivat tulleet Yhdysvaltoihin Rotary-järjestön kautta. Muut loukkaantuneista olivat paikallisia.

Yksi haavoittuneista on kriittisessä tilassa. Kaksi haavoittunutta on jo päässyt pois sairaalasta.

Poliisin mukaan ampuminen ei näytä olevan yhteydessä jengitoimintaan, eikä ampuja myöskään ilmeisesti tuntenut ampumiaan ihmisiä.

(MTV3-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme