Mainos
Mainos

Asemies surmasi kolme Sveitsissä

Sveitsissä sattuneessa ampumisessa on saanut surmansa kolme ihmistä. Poliisin mukaan ampuja haavoitti lisäksi kahta uhria.

Mies vastusti pidätystä ja poliisi haavoitti tätä ampumalla pidätyksen yhteydessä. Mies on toimitettu sairaalaan. Poliisi ei ole toistaiseksi kertonut miehen henkilöllisyyttä. Pidätyksen yhteydessä kukaan poliiseista ei loukkaantunut.

Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan pidätetty mies on kolmissakymmenissä oleva kyläläinen. Hänen kerrottiin juoneen rajusti ennen ampumista. Aseena miehellä oli rynnäkkökivääri.

Välikohtaus tapahtui myöhään illalla. Hätäkeskukseen soittanut asukas kertoi, että useita ihmisiä makasi haavoittuneena maassa. Paikallisen poliisin lisäksi paikalle saapui poliisin erikoisjoukkoja.

Daillonin kylä sijaitsee Sveitsin eteläosassa Valais'n kantonissa.

Joukkoampumiset ovat harvinaisia Sveitsissä siitä huolimatta, että asukkailla on runsaasti aseita. Joidenkin arvioiden mukaan joka kolmannella sveitsiläisellä on ase. Monet säilyttävät asettaan ullakolla.

Poliisi tutkii nyt tapausta, eikä ampujan motiivi ole vielä selvillä.

(MTV3 - STT - Reuters - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme