Mainos
Mainos

Asianajajat: Kervielilla ei senttiäkään ranskalaispankin rahoista

Asianajajien mukaan heidän ranskalaispankin jättitappioista syytetty päämiehensä ei ole tehnyt mitään epärehellistä. Eilen poliisille ilmoittautunut välittäjä on määrä vapauttaa huomenna, jos syytettä ei nosteta.

Ranskalaispankki Société Genéralen jättihuijauksesta epäillyn Jerome Kervielin asianajajat vakuuttavat asiakkaansa syyttömyyttä. Heidän mukaansa Kerviel ei ole tehnyt mitään epärehellistä, eikä ole hyötynyt henkilökohtaisesti mitenkään pankin varoista.

Société Genéralen ilmoitti torstaina kärsineensä lähes viiden miljardin euron tappiot Kervielin tekemien luvattomien johdannaiskauppojen takia.

pankissa johdannaisvälittäjänä työskennellyt Kerviel ilmoittautui itse poliisille eilen ja poliisit ovat jatkaneet hänen kuulustelemistaan tänäänkin. Jos syytteitä ei nosteta, Kerviel on määrä vapauttaa maanantaiaamuna.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme