Mainos
Mainos

Asiantuntija: Kosmonautit eivät harrastaneet seksiä avaruudessa

Venäläiset tai neuvostoliittolaiset kosmonautit eivät ole ikinä harrastaneet seksiä avaruudessa. Näin väittää ainakin venäläinen asiantuntija Valeri Bogomolov. Amerikkalaisista astronauteista hän ei sen sijaan uskalla mennä takuuseen.

– Ei ole olemassa mitään virallista - eikä epävirallistakaan - todistetta siitä, että yhdyntää tai muita seksuaalisia kokeiluja olisi harjoitettu avaruudessa, sanoo biolääketieteellisiä ongelmia tutkivan moskovalaisen instituutin varajohtaja.

Pitkään on kiertänyt huhuja siitä, että venäläisissä ja amerikkalaisissa tutkimusohjelmissa olisi testattu painottomuuden vaikutusta seksiin. Molemmat avaruuslentojen suurvallat ovat aina kiistäneet huhujen todenperäisyyden.

– Mitä amerikkalaiseen avaruudenvalloitukseen tulee, niin minulla ei ole tarvittavia tietoja pystyäkseni kiistämään asian, Bogomolov sanoi diplomaattisesti uutistoimisto Interfaxille.

(MTV3 - STT - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme