Mainos
Mainos

Asiantuntija MTV:lle Lontoon iskusta: "Vaikuttaa, että Isis on voinut tehdä tämän"

MTV:n Kymmenen uutisissa vierailleelta konfliktinratkaisujärjestö CMI:n asiantuntija Hussein al-Taee’lta kysyttiin heti aluksi, vaikuttaako Lontoon tämän päiväinen terrori-iskuksi epäilty teko äärijärjestö Isisin kädenjäljeltä.

–Tekotapa, ajoitus ja tämä vimma, millä se on tehty, viittaavat kaikki terrori-iskuun. Sitten, kun puhutaan Isisistä, niin onhan heillä historiassaan vastaavanlaisia tekoja aiemmin. Kun ottaa mukaan Brysselin iskun ajoituksen huomioon, niin vaikuttaa siltä, että Isis on voinut tämän tehdä, al-Taee vastasi.

Belgian pääkaupungissa Brysselissä tehdystä terrori-iskusta tuli tänään kuluneeksi vuosi. Iskuissa kuoli 32 ja yli 200 haavoittui.

Äärijärjestö Isisin murskaamisessa on käsillä kriittiset hetket. Pääkuvan videolta voit katsoa al-Taee'n mielipiteen siitä, miten Isis kitketään sen jälkeen,  kun sotilaalliset toimet ovat ohi. 

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme