Mainos
Mainos

Asiantuntija MTV Uutisille: Trumpin tviittailu ylittänyt ”järjen rajat”

Akatemiatutkija, dosentti Rani-Henrik Andersson Helsingin yliopistosta kertoo, että Yhdysvaltain tulevan presidentin Donald Trumpin tänään pitämä lehdistötilaisuus oli todella kaoottinen ja hämmentävä.

-Tilaisuus lähti liikkeelle hyökkäyksellä mediaa ja omia tiedusteluviranomaisia vastaan. Tiedusteluviranomaiset ovat kuitenkin niitä tahoja, joihin presidentin täytyy luottaa, jotta hän pystyy tekemään järkeviä päätöksiä maailmanpolitiikkaan liittyvissä asioissa.

Andersson toteaa MTV Uutisille, että Trumpin aktiivisen tviittaaminen on mennyt liian pitkälle ja ylittänyt ”järjen rajat”. Andersson pohtii, että tviittaamiselle ei taida tulla loppua.

Trumpilla on mennyt tai on menossa välit poikki moneen mediaan, maansa turvallisuusviranomaisiin ja myös moneen oman puolueensa jäseneen. Andersson ei kuitenkaan usko, että Trumpin presidenttiys on ainakaan vielä uhattuna.

-Niin pitkällä ei vielä olla, eihän hän ole edes vielä presidentti, Andersson toteaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme