Mainos
Mainos

Astronautti häkeltyi – presidentti twiittaili avaruuteen

Kansainvälisellä avaruusasema ISS:llä työskentelevän yhdysvaltalaisen astronautin Scott Kellyn kysymys ja vastaus -hetki faniensa kanssa sai arvovaltaisen fanin liittymään seuraan. 

Scott Kelly vastasi faniensa kysymyksiin eilen illalla Twitterissä.  Myös Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama liittyi seuraan ja kysyi astronautilta kysymyksen. 

Obama kehui ensin Scott Kellyn valokuvia. Astronautti on tunnettu avaruuskuvistaan, joita hän lähettää lähes päivittäin Twitter- ja Instagram-tileillään. Sitten presidentti kysyi, että katsooko Kelly koskaan ulos ikkunasta ja vain menettää hetkeksi järkensä? 

Kelly vastasi presidentille, että hän ei menetä järkeään missään. Paitsi kuulemma silloin, kun saa kysymyksen Twitterissä presidentiltä. 

Kellyltä kysyttiin paljon kysymyksiä avasruusaseman arjesta ja avaruudessa elämisestä. Lopuksi astronautti kiitti kysyjiä valokuvalla.

Scott Kellyn komennus avaruusasemalla alkoi tämän vuoden maaliskuussa ja kestää vuoden. 

Asiasta kertoi Suomessa ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme