Mainos
Mainos

Australialaisen puukäärmeen vatsasta paljastui todellinen yllätys: "Ei varmasti sulanut siellä"

Theresa Veitonmäki löysi arkistojen kätköistä parin vuoden takaiset kuvat ihmetystä herättäneestä käärmeen vatsan tukkeesta. 

Etelä-Afrikassa syntynyt, lähes 44 vuotta Suomessa asunut, ja nyt kahdeksan vuotta Australiassa viettänyt Theresa Veitonmäen valokuva-arkistosta löytyi todellinen "yllätyskuvasarja" parin vuoden takaa. 

New South Walesin osavaltiossa Australiassa asuva nainen sai pari vuotta sitten hätääntyneen soiton tuttavaperheeltään, kun perheen pesuhuoneessa luikerteli käärme. 

Veitonmäki kertoo, että perhe oli erityisen huolissaan kylpyhuoneessa majailleesta yli metrin pituisesta käärmeestä, sillä perheessä oli pieniä lapsia. 

– Käärme oli aggressiivinen, ja sen vatsa oli oudon pullollaan. 

Veitonmäki kertoo, että kun hän, ja hänen miehensä ehtivät paikalle, käärme oli vietävä ulos talosta. 

Normaalioloissa Veitonmäki kuvailee miehensä pelastavan kaikki mahdolliset eläimet tai vievänsä ne takaisin luontoon, mutta tämän yksikön kohdalla oli toimittava toisin. 

Veitonmäen mies joutui lopettamaan käärmeen, ja avasi tämän pullottavan mahan. Veitonmäen mukaan kaikki paikallaolijat olettivat, että mahasta paljastuisi hiiri tai rotta, mutta toisin kävi. 

Vatsassa piili todellinen yllätys

– Siellä oli jotain valkoista pitkää ja siellä olivatkin naisten alushousut, Veitonmäki naurahtaa. 

Veitonmäki arvioi näin jälkikäteen, että käärme oli mahdollisesti syönyt rotan tai hiiren kylpyhuoneesta, ja samalla tullut hotkaisseeksi vatsassa sulamattomat alushousut likapyykin lomasta. 

– Emme voineet uskoa, että käärme voisi syödä sellaista, Veitonmäki kuvailee alushousujen löytymistä käärmeen vatsasta. 


Veitonmäki lisää, että alushousut ovat varmasti aiheuttaneet käärmeelle vatsanpuruja, sillä "ne eivät varmasti siellä sulaneet". 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme