Mainos
Mainos

Australialaisministeri tanssahteli uransa pilalle

Virastaan äkillisesti erotettu Australian New South Walesin osavaltion poliisiministeri Matt Brown on selittänyt eroamiseensa johtaneita tapahtumia.

Brown pakotettiin eroamaan viime yönä, vain kolme päivää virkavalansa vannomisen jälkeen.

Brown myönsi tänään lehdistötilaisuudessa, että hän on tehnyt virheen käyttäytymällä ministerille sopimattomalla tavalla. 36-vuotias Brown otti ilon irti työpaikallaan kesäkuussa, kun hän tanssi läpi yön alushoususillaan työhuoneensa nahkasohvalla. Juhlamielellä ollut Brown oli järjestänyt pienet juhlat henkilökunnalle ja innostui itsekin omalta osaltaan nostamaan riemua kattoon.

Silminnäkijöiden mukaan Brown riisui juhlien tuoksinassa vaatteensa ja jätti ylleen vain "hyvin pikkuruiset" alushousut. Mies nousi lopulta jammailemaan vihreälle nahkasohvalle.

Juhlien jälkeen huhut alkoivat kiertää; Brownin kerrottiin muun muassa puristelleen naiskollegojensa rintoja ja jäljitelleen seksiaktiin viittaavia liikkeitä. Brown kiistää syytökset tiukasti ja pitää niitä valheina.

Osavaltion pääministeri Nathan Rees kertoo halunneensa tukea Brownia, mutta koska tämä ei kertonut rehellisesti remujuhlien tapahtumista, ero virasta oli ainoa vaihtoehto. Matt Brownin mukaan hän oli niin nolona tapahtuneesta, ettei halunnut puhua siitä. Rees oli keskustellut myös useiden kohujuhlissa olleiden henkilöiden kanssa.

- Sieltä tuli liian paljon kertomuksia (Brownin) alushousuista. En voinut enää painaa villaisella, Rees kertoo Sydney Morning Herald -sanomalehdessä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme