Mainos
Mainos

Australian poliisi löysi kaksi ruumista – ratkesiko Eevan kohtalo?

Poliisi kertoo löytäneensä kaksi ruumista New South Walesin rannikon pohjoisosista Australiassa.

Kaksi ruumista löytyi pensaikosta läheltä Pottsvillen rannan hiekkadyynejä, josta on viime päivinä etsitty kadonneita.

Suomalaissyntyisen äidin Michelle Dörendahlin tytär Eeva ja hänen autralialainen isänsä Greg Hutchings ovat olleet kateissa jo yli pari viikkoa.

Sydney Morning Heraldin mukaan ruumita ei vielä ole tunnistettu. Poliisi uskoo, että löydetyt ovat olleet kuolleina jo jonkin aikaa.

-On mahdollista, että he ovat etsimämme henkilöt, rikosylikomisario Stuart Wilkins sanoo lehdessä.

Poliisi on ilmoittanut löydöstään Eeva-tytön äidille Michelle Dörendahlille ja Greg Hutchingsin äidille. He ovat luonnollisesti poissa tolaltaan. 

4-vuotias Eeva-tyttö ja hänen isänsä katosivat yli kaksi viikkoa sitten. Lapsen äiti on suomalaissyntyinen Michelle Dörendahl. Hän on eronnut lapsen isästä, mutta asuu edelleen Australiassa.

Pariskunnan Eeva-tytär oli isänsä luona ja heidän oli määrä tavata Michelle Dörendahl lauantaina. Isä ei kuitenkaan palauttanut tytärtään äidille.

Isän omaiset ovat sanoneet äidin suunnitelleen muuttoa pois maasta ja isän pelästyneen tätä. Michelle Dörendahl on kuitenkin vakuuttanut elävänsä jatkossakin Australiassa.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme