Mainos
Mainos

Australian puukotuksessa kuolleen tytön isä: Viikko sitten kaikki talossa olivat onnellisia

Australian puukotuksessa tyttärensä menettänyt isä ei ymmärrä, mikä on voinut johtaa Cairnsissa tapahtuneeseen tragediaan.

Kahdeksan lasta löydettiin kuolleeksi puukotettuna Cairnsissa sijaitsevasta asunnosta perjantaiaamuna. Lasten murhista epäiltynä on pidätetty australialaisäiti. Seitsemän surmatuista lapsista oli epäillyn omia, yksi oli hänen sisarensa tytär.

Epäillyn sisarelle ja tämän miehelle tapahtuma on tullut todellisena sokkina. Puukotuksessa surmansa saanut tytär olisi täyttänyt tänään 14-vuotta.

– Olen menettänyt kauniin tyttären, surun murtama mies totesi uutistoimisto AAP:lle.

Isä oli nähnyt tyttärensä viimeksi puukotusta edeltävänä iltana.

– Pyysin häntä mukaani, mutta hän sanoi: ”Ei menen kaverieni luo, tädille.”

Isän mukaan tytär oli viettänyt usein aikaa tätinsä luona, eikä talossa ollut koskaan ollut mitään ongelmia. Perheelle tapahtunut tragedia tuntuukin täysin käsittämättömältä.

– Mitä tapahtui? Tiedättekö mitä tapahtui? Vaimoni ja minä haluaisimme tietää.

Vieläkin käsittämättömämmältä perheestä tuntuu se, että surmatyöt on saattanut tehdä tyttären täti.

– Kun vein hänet(tyttären) talolle viikko sitten, kaikki olivat onnellisia.

– Nähdessäni hänet viimeisen kerran, hän antoi minulle suukon. Hän kertoi rakastavansa minua ja pyysi satasta, jonka lupasin antaa hänelle lauantai-aamuna, jolloin on hänen syntymäpäivänsä.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme